MUSIC-WALLPAPPER

Google Search

Loading

UCAPAN LEBARAN BAHASA JAWA

Nggih Niki Conto2 UCAPAN RIYOYO ngganggo BOSO JOWO:

Aslm “ Mbah MARIJAN pancen ROSO jare wingi ketiban KLOPO tp yo ra Po2”senajan RIYOYO kurang SEDINO “sedoyo LEPAT lan SALAH KULO nyuwun PANGAPURO”

Sedaya kang kawijil ing lesan saha soleh bawa ingkang nalisir ing udanegara, miwah manah ingkang cubriya,
Pinaringana sih aksama, Minal aidzin wal faidzin.

Madang sate ojo sak sunduk e, madang rawon ojo nyakot kemiri, sakmeniko sampun telas puosone, sugeng Riyoyo Idul Fitri. Tumbas merico endog asin, Saya sekeluarga nyuwun ngapuro lahir batin.

he poro menungso.

jaman wis ra toto
ati wis angel ditoto
maksiat nang kene kono
wis podho kakehan duso
alhamdulillah wulan poso wis teko
ayo podho elingo marang gusti kang kuoso
marhaban ya syahru romadhon

Kagem sedoyo kemawon………kulo namung sakdermo lare awon bade mungel… menawi lampah ingkang awon lan sifat mboten pitados wonten ing manah…soho tumindak glenyengan….dipun angapuro..ingkang ageng sanget……


mbok bilih Gusti Pangeran …sampun mitrahaken manungso..kedah mengaten…mugi wonten ing dinten riyoyo meniko sageto sami ngadahi sipat welas asih lan jembar manah…kangge sangu wonten ing akherat mbenjang…nuwun……”SUGENG RIYADI 1SYAWAL 1433H″ pareng……

Ngaturaken wilujeng Ied Fitri 1433H.Nyuwun gunging pangapunten.Mugi kita kanugrahan jatining fitrah saking Gusti ingkang Maha Mirah.Amien...


Dhahar kupat kuahipun santen, menawi wonten lepat nyuwun pangapunten. Mugi2 kabeh doso2 dilebur ing dinten riyoyo niki. Amien..

Mangan sate sak gulene, sego megono bumbu kemiri

kapan wae lebarane, sugeng riyoyo idul fitri
tumbar merico kecap asing
nyuwun ngapuro lahir lan batin

Isih kurang jajal Sing nang ngisor Iki:
UCAPAN LEBARAN 1433 H (Klik Ae tulisane)
UCAPAN LEBARAN BAHASA SUNDA (Klik Ae tulisane)
UCAPAN LEBARAN BAHASA INGGRIS (Klik Ae tulisane)
UCAPAN LEBARAN BAHASA GAUL (Klik Ae tulisane)
0 Komentar untuk "UCAPAN LEBARAN BAHASA JAWA"

Back To Top